De wereld mooier maken

TOEKOMSTDROMEN | De volgende stap

Ik heb geweldig nieuws! Mijn droom om anders te wonen komt dichterbij.

Zoals jullie van mij weten zie ik een betaalbare, duurzame woonplek voor me, omringd met groen, met lokaal geproduceerd onbespoten voedsel, zelf opgewekte schone energie en mensen die elkaar kennen en steunen. Een droom die velen met mij delen. Maar het gaat verder dan dat. In mijn droom zie ik ook een nieuwe manier van samenleven voor me, waarbij we als woongemeenschap samenwerken en beslissingen nemen. Samen bouwen aan iets groters dan onszelf en een bijdrage leveren aan het oplossen van de grote vragen van deze tijd. Of het nu gaat om klimaat, eenzaamheid, verlies van biodiversiteit of een verstopte woningmarkt, door anders te bouwen en te organiseren kunnen we deze (en andere) vraagstukken in samenhang aanpakken. Op een regeneratieve manier.

Deze droom sluit perfect aan bij de visie en het concept van #Creabitat (www.creabitat.org).

Het afgelopen jaar hebben we als lokale initiatiefgroep kennisgemaakt met het concept en de mensen erachter, en het voelde voor ons als een logische volgende stap om met hen samen te werken in het realiseren van onze droom.

Creabitat heeft een prachtig regeneratief en integraal concept waarbij ‘wonen’ centraal staat bij het aanpakken van diverse urgente maatschappelijke uitdagingen. Om dit te realiseren beschikt Creabitat over een divers en bekwaam netwerk van experts op allerlei terreinen.

Dat betekent dat nu ook het moment is gekomen om al de mensen die eerder interesse hebben getoond om zich aan te sluiten bij onze woondroom, bij elkaar te roepen.

INTERESSE?
We hebben een formulier gemaakt waarop je je interesse kenbaar kunt maken: https://lnkd.in/ed4F54EW

Op basis daarvan kunnen we kijken hoe we samen onze woondroom kunnen realiseren binnen het concept van Creabitat.
Dus, herken je deze droom? Vul dan het formulier in en sluit je aan bij onze woondroom! Samen kunnen we de uitdagingen van deze tijd aanpakken en bouwen aan een regeneratieve toekomst.

Voortaan nieuwe blogs in jouw mailbox?

No Comments

    Leave a Reply