0
Anders kijken / De wereld mooier maken

SHAPE SHIFTING | 24 sept 2022

SHAPE SHIFTING

Tonen van liefde

Is wat we zien ook waar? Welke betekenis hebben woorden (nog)? Wat fluisteren de bomen.

SHAPESHIFTING is een verhaal dat verteld wil worden, voor de aarde en alles wat leeft. Beeld, woord en muziek komen samen, en in die verbinding komt een energie los die met iedereen iets doet!

Shapeshifing betekent verandering van vorm. Dat kun je zo breed zien als je zelf wilt. Dichtbij jezelf, zoals wanneer we zachter kijken als we spreken vanuit het hart. In de natuur, als de rups een vlinder wordt of als de seizoenen veranderen. En breder, zoals we in deze tijd collectief in beweging zijn en zoeken naar meer groen, schoonheid, liefde, betekenis en verbinding in de wereld.

In de vertelling nemen Fabrina, Péronne en ik je mee naar een wereld die verbindt.
Fabrina verstaat de kunst om muziek te creëren op de tonen van de liefde die we zo hard nodig hebben in deze tijd. Péronne neemt je mee met haar stem, luchtig, bevragend, zingend. Sprekend vanuit het hart. Zelf mag ik doen waar ik heel blij van word: het creëren van de beelden, het visueel maken van verbinding.

Met veel plezier en trots wil ik je uitnodigen om te komen kijken en luisteren. Samen maken we de wereld mooier. Kom je ook?

Datum: 24 september om 20:00 uur

Lokatie: Van Goghkerkje, Papenvoort 2a, 5671 CR Nuenen

Een kaartje kost €22,50.

Kaartverkoop gaat via de site van Péronne Ewijk, van Leven vanuit de bron

close

Voortaan nieuwe blogs in jouw mailbox?

No Comments

    Leave a Reply