EBook | Be The ReGeneration

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom je de vergoeding voor het ebook zelf mag bepalen. Dit is omdat ik zelf de eerste stap wil zetten naar een andere economie.

Zoals ik in dit boek schrijf is onze huidige maatschappij gebaseerd op waarden zoals: voor-wat-hoort-wat, controle,  concurrentie, transactie en geld verdienen. Alles zit achter een betaalmuur.

In een regeneratieve economie staan andere waarden centraal: onvoorwaardelijk geven, vertrouwen en overvloed. Door zonder voorwaarden te geven wil ik overvloed in de samenleving zichtbaar maken, en voor iedereen beschikbaar.

Je kunt het ebook dus via de downloadknop gratis downloaden, en besluit je mij een gift terug te geven dan kan dat via de knop ‘bepaal zelf je prijs’.

* Je kan het bedrag baseren op je financiële middelen, jouw gevoel van waarde en dankbaarheid, jouw wens om mijn werk te steunen of de prijs van vergelijkbare boeken. Je kunt ook meer betalen vanuit de gedachte dat je dan (een deel) betaalt voor iemand die het niet kan betalen.

Voortaan nieuwe blogs in jouw mailbox?